Začněte tím, že v vpravo nahoře kliknete na svoje jméno a tam vyberte položku Settings. Následně běžte do záložky Company Settings. 

Tady si můžete nastavit vše - od měny, až po formát datumu. To nejdůležitější nastavení se ale týká těchto 3 věcí: 

  • převod "Ownership" na jiného člověka
  • změna nastavení upozornění, které se týká překročení hodin na projektu 
  • nastavení toho, aby se na všech projektech defaulně využívalo Auto ID 

K čemu slouží tlačítko Transfer Ownership?

Owner účtu může být jen jeden člověk. A tady máte možnost tuto roli převést na jiného člověka, který se součástí vašeho účtu v Costlockeru. 

Přečtete si, co všechno může Owner a jaká jsou jeho oprávnění. 

Kliknutím na tlačítko Transfer Ownership se dostanete do editace, kde vyberete nového Ownera vašeho účtu. Vy tím pádem již nebudete Owner, ale Admin.

K čemu slouží nastavení upozornění o překročení hodin na projektu?

Více se o tom dozvíte v tomto článku

K čemu slouží nastavení Auto ID na projektu?

Více se o tom dovzvíte v tomto článku.

Did this answer your question?