Existují dva typy upozornění: 

  1. upozornění - pokud člověk překročí 80% odhadovaného času (Left)
  2. upozornění - pokud člověk překročí 100% odhadovaného času (Exceeded)

Volba ALL zobrazuje oba dva typy upozornění dohromady. 

Sami si nastavte, při kolika % má vyskočit 1. upozornění

Můžete si sami nastavit, při jakém procentním překročení času má vyskočit 1. upozornění (defaultně je 80%). Změnu provedete tak, že klikněte na vaše jméno vpravo nahoře a vyberete volbu Settings. 

Následně klikněte na záložku Company Settings, kde je možné nastavit novou kritickou mez, při které dojde k vyskočení 1. upozornění. 

0,8 = 80% 

Co se stane, když kliknete na tlačítko Hide? 

Pokud už nechce vidět upozornění, klikněte na tlačítko Hide. A pokud se omylem spletete, nic se neděje. Stále ještě můžete udělat UNDO, protože tlačítko Hide se jen potlačí - takže opětovným kliknutím ho znovu aktivujete. 

Kde uvidíte upozornění za všechny projekty najednou?

Vyberte Company v horní liště a následně klikněte na záložku Alerts. Platí jen v případě, že máte roli Admin. Ostatní tuto záložku neuvidí. 

Chcete dostávat upozornění o překročení hodin do Slacku?

Není třeba chodit do Costlockeru proto, abyste zjistili, kdo překročil 80% nebo 100% odhadovaného času na projektu. Pokud máte šikovného programátora, můžete si udělat integraci Costlockeru na Slack.

Did this answer your question?